Awakening the Goddess in you using Astrology and other “Goddessy” happenings!–Sunday, March 28, 2010

Global Goddess Gala 2010 (to download the flyer)

This Sunday, March 28, 2010 from 3pm to the late night after-party!  Here’s the line up for this Sunday:

3:00pm
Jazz Musician – Kim Clarke – 45 minute set

3:45pm
Jeff Young – 45 minute set

4:00pm
Workshop Dr. Natural on Holistic Health

4:30pm
Fashion Show by Tamara Leacock
Erica Schreiner Short Film

5:15pm
Workshop: Samuel Reynolds on Awakening the Goddess

5:30pm
Fine Arts Tour
Nitvana Body Work – Film Screening
Women’s Press Announcement

5:45pm
Hannah’s Field – 20 minute set

6:05pm
Anath Benais – 20 minute set

6:25pm
Black Dakini – Jennifer “Astarte” Lane

6:35pm
Belly Dancers – Oshun’s Harem – 20 minute set

6:45pm
Workshop:  Kenya & Carl Stevens on Tantra and Relationships

6:55pm
Jean Yves – 25 minute set

7:20pm
Spoken Word – Marshall “Soulful” Jones, Jennifer Falu, The Unapologetic Goddess Worshipper

8:00pm  Gala Ceremony
Classical Ensemble – Kateha, Autumn & Eric Shepherd – 20 minute set

Black Dakini Goddess- Music

Creative Outlet Dance Theater of Brooklyn

Intro of Honorees

Drum Salute to Baba Olatunji by:  Queen Mother Imakhu

Dedication

Closing Remarks

After Party

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: